Vores Services

Grafisk reklame

Digital reklame og grafiske løsninger er et must i vores moderne verden. Hos Chork er vi udemærket klar over dette, og derfor gør vi alt vi kan for at sikre os, at Jeres digitale creationer og grafiske løsninger bliver intet mindre end perfekt. Vi har et meget dygtigt, kreativt og talentfuldt hold af grafikere til at håntere dine digitalt og grafiske løsninger på alle tænkelige måder, om så det er logoer, digitale reklamer og hvad du ellers kan komme i tanke om.

Trykt reklame

Reklamemateriale er nødvendigt udenfor computerskærmen. Hos Chork arbejder vi hele tiden på at levere de flotteste trykte reklamematerialer mulige. Vores team og teknologi vil sikre dig et perfekt resultat, om så det er flyers eller kæmpe store bannere. Så kan vi levere et fantastisk produkt. Vi leverer både stand-alone print, men supplerer også gerne dine eksiterende produkter op.

Hjemmesider & shops

Vi hos Chork klar over, at vi lever i en digital verden, og derfor programerer vi også til den tid vi lever i. Vi har et dygtigt hold af webintegratorer siddende hos os, som til enhver tid kan sammenstykke en perfekt og enestående hjemmeside, med ekstrem tilfredshed. Vores grafiske designere arbejder også tæt med vores webintegratorer for at skabe det bedst tænkelige produkt for Jeres virksomhed.

Fotografering

Hos Chork har vi et dygtigt hold af fotografer. De kan levere alt indenfor fotografering, om så det er det perfekte billede af dig og din virksomhed, eller alt fra produktfotografier for din webshop eller hjemmeside. Vores fotografer sikre at alle de leverede fotografier er originale, der bliver bestemt ikke brug for stockfotos med denne service fra os.

Sociale Medier

Sociale medier er en storspiller når det kommer til markedet for indentitet i dag. Hver virksomhed i dag er, på en måde, tvunget til at have en side på de sociale medier. Sociale medier er dog også en god måde at kommunikere med Jeres kunder. Vi har et team som er dedikeret til at sammenstykke en flot virksomhedsprofil til jer på diverse forskellige sociale medier. Vi arbejder særdeles tæt med vores grafiske afdeling for at realisere virksomheden indentitet ud af til.

Skal vi komme i gang?